Getuigenis van een tevreden klant


klik op de afbeelding voor meer foto's

Vorige week kregen wij spontaan een e-mail met foto's en een lovende tekst over de Nimos DM-Trac OKB. Aan het woord, dhr Filiep Vandevyvere, ploegverantwoordelijke Groen & Leefmilieu, stad Deinze:

"Als we vergelijken met hoe we in het verleden de vele wandelpaden van de ruilverkaveling jaarlijks dienden te onderhouden, dan is de Nimos een echt "beest". Vroeger werd het pad onderhouden op een andere manier. Deze werkwijze eiste een volle week met 3 werknemers (120 werkuren). Om het zelfde resultaat te behalen van het pad op de foto’s in bijlage was een inzet nodig van niet meer dan 6 uren met de Nimos. De slijtage en kosten van de borstels is niet vergelijkbaar met de vele kostbare arbeidsuren van vroeger.

Ik kan de aankoop van de Nimos door mijn stadsbestuur enkel toejuichen. Ik kan dan ook niet anders dan deze al-rounder aan te bevelen aangezien hij op vele vlakken inzetbaar is. Uiteraard is een goede opleiding van het personeel en onderhoud van iedere machine steeds een must, waar ik dan ook nauwlettend over waak."

terug naar overzicht