Ripagreen

De Ripagreen onkruidbrander is een uiterst krachtige machine, geschikt voor onkruidbeheer op grote oppervlaktes. De Ripagreen kan als duwmodel of als draagmodel gebruikt worden op diverse effen, oneffen en onverharde terreinen. De gepattenteerde 'koude lans' zorgt ervoor dat blessures als gevolg van contact met de branderbuis worden uitgesloten.

http://www.wegmetonkruid.be/nl/ripagreen

Ga verder naar product

MZ4S X(L)

De overtopfrees Muratori MZ4S X(L) is mechanisch verstelbaar en wordt uitgevoerd in drie verschillende werkbreedtes.  Standaard wordt de MZ4S X uitgerust met de volgende elementen: driepuntsophanging Kat. 1., 540 T/min., overbrenging via overgedimensioneerde ketting in een oliebad, werkdiepte tot 15cm, 4 messen per flens, diepteregeling via sleepvoeten of via looprol met ingebouwde spiraal (MZ4SXL), aftakas met veiligheid standaard, zware achterdeur voor nivellering, CE-keuring.  In optie kunnen de volgende onderdelen bijgeleverd worden: zaaikast Jolly, nivelleerblad achteraan traploos in de hoogte verstelbaar.

Ga verder naar product

Herder Ecologische maaier

De ecologische maaier is goed inzetbaar voor het maaien van bermen en taluds. De maaier heeft diverse voordelen ten aanzien van de traditionele klepelmaaier. Door gebruik te maken van het cirkelmaaiprincipe heeft de machine een goede snijdende werking. De machine heeft een lage vermogensbehoefte, waardoor minder brandstof gebruikt wordt.  Dit is niet alleen voordelig, maar de gebruiker belast ook het milieu minimaal. Het grootste voordeel van de ecologische maaier is dat de natuur op een natuurlijke wijze beheerd wordt en schade aan flora en fauna tot een minimum wordt beperkt. Op deze wijze kunnen bermen en taluds toch netjes onderhouden worden waar klepelen niet toegestaan is.  Het werktuig heeft een lage belasting op de bodem door gebruik te maken van de zweefstand in combinatie met loopschotels en een looprol. Hierdoor ontstaat er minder beschadiging aan de ondergrond, zodat de grasmat niet beschadigt. Door de hoge gewasinvoer heeft de ecologische maaier ten opzichte van de klepelmaaier een vergelijkbare capaciteit.

Klik hier om naar onze videopagina te gaan. Hier vindt u een filmpje terug van de hydraulische kantelkop op de Eco-maaier.

Ga verder naar product

DM-TRAC 205

 

De DM-Trac 205 is een multi-functionele werktuigdrager die standaard is voorbereid op tal van werkzaamheden. Zo heeft deze al in de basisuitvoering 3 dubbelwerkende hydraulische functies. De arbeidspomp is traploos regelbaar; de juiste hoeveelheid liters bij maximale werkdruk. Door montage van volglasdeuren is het zicht rondom optimaal. Qua comfort staat de DM-Trac 205 Comfort op een eenzaam hoog niveau; zo is een luchtgeveerde stoel en airconditioning standaard! 

Ga verder naar product