Kersten K 820 Elektrische werktuigdrager EGO met maaibalk - Porte-outil électrique avec barre faucheuse
Kersten K 820 Elektrische werktuigdrager met maaibalk РPorte-outil ̩lectrique avec barre faucheuse

Kersten goes electric! 🔋

Deze K 820 Pro E werktuigdrager is volledig elektrisch, dus emissievrij, geluidsarm en comfortabel in gebruik.

De nieuwste toevoeging aan het Kersten assortiment: de E-line, belooft zowel kracht als duurzaamheid te leveren. De elektrische versie van de geliefde K 820 Pro werktuigdrager is nu beschikbaar met een motor van de gerenommeerde fabrikant EGO.

Met een maximaal vermogen van 3,47 kW / 4,72 pk biedt de EGO-motor twee handige gebruiksstanden: Eco, draaiend op 2200 tpm, en Turbo, op 2800 tpm, waardoor gebruikers het vermogen naar wens kunnen aanpassen aan de taak die voorhanden is.

Deze elektrische aandrijving is compatibel met alle EGO 56V accu’s en laders. Bovendien heeft het twee accucompartimenten op de motor, die momenteel maximaal 12 AH accu’s kunnen bevatten, wat overeenkomt met een totaal van 1344 Wh. Maar het houdt daar niet op – er is ook de mogelijkheid om een reserveaccu (BAX 1500 met 1500 Wh) aan te sluiten, waardoor de werktijd verlengd wordt.

Het gebruik van de K 820 Pro E éénasser is een fluitje van een cent. Een eenvoudige druk op een knop start de motor, terwijl een hendel wordt gebruikt om de aandrijving in en uit te schakelen. Deze flexibiliteit maakt het mogelijk om een breed scala aan taken uit te voeren, zoals vegen, maaien, onkruid verwijderen of sneeuw ruimen, en dat alles met een efficiënte, comfortabele en emissievrije werking, het hele jaar door.

Een opmerkelijk kenmerk van deze elektrische éénasser is het gemak waarmee de accu’s kunnen worden vervangen. Dit minimaliseert de stilstandtijd en stelt gebruikers in staat om snel weer aan het werk te gaan.

De lancering van de K 820 Pro E markeert een belangrijke stap voorwaarts in de wereld van duurzaam werken. Met zijn indrukwekkende vermogen, gebruiksgemak en emissievrije werking, belooft deze innovatieve machine een favoriet te worden onder professionals.