IMG 8226 2 2
IMG 8226 2 2

Nieuw merk voor Pivabo!

Greentec en Pivabo slaan de handen in elkaar!

Al jarenlang is Pivabo gekend voor z’n mooi gamma machines geschikt voor berm- en snoeibeheer. Vandaag komt alwéér een topmerk dit aanbod vervoegen. Op 1 juli gaat namelijk de exclusieve samenwerking tussen de Deense fabrikant Greentec en Pivabo voor de Belgisch-Luxemburgse markt van start!

Een kleine introductie voor zij die dit merk nog niet echt zouden kennen…Greentec staat bekend om zijn innovatieve en betrouwbare producten, zoals maaiarmen die zowel vooraan als achteraan gemonteerd kunnen worden, of aanbouwframes die uitgerust kunnen worden met in eigen huis ontwikkelde werktuigen.

De Scorpion maaiarmen zijn standaard uitgerust met een hybride armsysteem waardoor de bediener de keuze heeft om de arm parallel of normaal te laten bewegen. Ook heel bijzonder is het PLUS gamma dat standaard met hogedrukpompen en een draai- en pendelkop wordt uitgerust. Hierdoor wordt maaien in eender welke positie naar voor kinderspel.

De Spider maaiarmen hebben een 270° maaibereik, waardoor zowel maaien links, rechts als achter de trekker mogelijk wordt.