Logo Jansing & Hidding
Logo Jansing & Hidding

Jansing & Hidding

Het bedrijf Jansing & Hidding GbR werd opgericht in 1996. Sinds de oprichting van het bedrijf zijn zij, Andreas Jansing en Marko Hidding, actief in de verhuursector.

Door de jarenlange ervaring in de verhuur en de grote belangstelling voor land- en tuinbouwmachines werd het werkterrein uitgebreid met de verhuur van gemeentelijke tractoren en aanbouwwerktuigen voor landschapsonderhoud en bodembewerking. Tot de kernactiviteiten van Jansing & Hidding behoort de verhuur van machines voor onderhoud van wegen, paden en pleinen, evenals het bewerken van terreinen en weiden in krappe ruimtes met comfortabele, zelfrijdende machines. Het reinigen van trottoirs, parken en begraafplaatsen is ook mogelijk met onze ultramoderne apparatuur en machines.

Door de steeds uitdrukkelijkere vraag van diverse klanten naar oplossingen rond het irrigeren van bloemperken, parken, nieuwe aanplantingen van bomen, … is J&H gestart met de productie van compacte mobiele tankunits. Intussen is deze tak uitgegroeid naar een van de belangrijkste onderdelen van hun bedrijf.