Muratori MT31RH klepelmaaier met opvang en hoogtelossend - Muratori broyeur à fléaux MT31RH avec ramassage et vidange en hauteur
Muratori MT31RH klepelmaaier met opvang en hoogtelossend – Muratori broyeur à fléaux MT31RH avec ramassage et vidange en hauteur

De Muratori MT31RH klepelmaaier - Uw perfecte partner voor een verzorgd gazon

Een goed onderhouden gazon draagt niet alleen bij aan de esthetiek van uw tuin, maar bevordert ook een gezonde groei van het gras. Het kiezen van de juiste apparatuur is essentieel om dit doel te bereiken. In dit artikel zullen we de voordelen van de Muratori MT31RH klepelmaaier met opvangbak en hoogtelossend systeem bespreken, een uitstekende keuze voor gazons, tuinen, parken, sportvelden en meer.

Krachtige kenmerken:

  1. Veelzijdigheid en compatibiliteit: De Muratori MT31RH klepelmaaier is ontworpen om perfect te passen bij diverse smalspoor- en kleine tuinbouwtractoren. Dit maakt het een veelzijdige keuze voor professioneel gebruik in tuinen, parken en op sportvelden.
  2. Mooi maaibeeld met lepelmes: Het lepelmes zorgt voor een nauwkeurig en mooi maaibeeld. Dit draagt bij aan het creëren van een verzorgde en aantrekkelijke grasmat. Standaard wordt de Muratori MT31RH uitgerust met lepelmessen, Y-klepels, enkele verticuteermessen of dubbele verticuteermessen. Dit betekent dat u de machine kunt aanpassen aan verschillende maaiomstandigheden.
  3. Efficiënte grasopvang: De opvangbak, met een capaciteit variërend tussen 650 liter en 1100 liter (afhankelijk van de werkbreedte), is een waardevol kenmerk. Het verzamelt het gemaaid gras effectief en zorgt voor een opgeruimd gazon zonder dat u later handmatig hoeft op te ruimen.
  4. Hoogtelossend systeem: Een opvallend voordeel van de Muratori MT31RH is het hoogtelossend systeem. U kunt het gemaaid gras lossen op een hoogte van meer dan 200 cm vanaf de grond (rekening houdend met de hefhoogte van de 3-punts hefinrichting van de tractor). Dit maakt het legen van de opvangbak uiterst eenvoudig en efficiënt.
  5. Aanpasbare werkbreedtes: De machine biedt flexibiliteit met werkbreedtes variërend tussen 105 cm en 180 cm. Dit stelt gebruikers in staat om de klepelmaaier aan te passen aan specifieke behoeften en oppervlakte-eisen.

Conclusie

De Muratori MT31RH klepelmaaier met opvangbak en hoogtelossend systeem belichaamt kwaliteit, veelzijdigheid en efficiëntie. Of u nu een professionele tuinman bent of een gepassioneerde tuinliefhebber, deze klepelmaaier biedt de functionaliteit die u nodig heeft voor een prachtig en goed onderhouden gazon.