Kersten Gietarm
Kersten Gietarm

Introductie van de Kersten gietarm.

Ons Kersten gamma wordt uitgebreid met de gietarm.
De Kersten FS 3500 gietarm is de perfecte oplossing voor het efficiënt, veilig en betaalbaar uitvoeren van giet en irrigatietaken. Deze gietarm is ontworpen om direct vanuit de bestuurdersstoel te worden bediend en laat bestuurders toe om de meeste irrigatiewerkzaamheden uit te voeren zonder de cabine te moeten verlaten. Hierdoor vermindert de fysieke belasting van de bestuurder en worden ongevallen door uitstappen vermeden.
De gietarm kan eenvoudig en snel aan de fronthef van diverse transportvoertuigen en tractoren worden gemonteerd, dat maakt het besproeien van bloemperken nog gemakkelijker.
Daarnaast is de Kersten FS 3500 gietarm uitgerust met een speciale kinematiek die ervoor zorgt dat de gietkop tijdens het uitstrekken van de arm ongeveer op dezelfde hoogte blijft, wat het schrapen van de gietkop op het wegdek voorkomt.
Tot slot kan de gietkop voorbij de hoofdmasthoogte worden opgetild om hangende plantenbakken tot een hoogte van 3,5 m boven het maaiveld te bewateren.

De gietarm is geschikt voor professionele giet- en bewateringswerkzaamheden door overheden, hoveniers en aannemers in de groensector.